Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Lithuania

Jehovah’s Witnesses

Pd 2632

LT-48022 KAUNAS

LITHUANIA

+370 5 2140 550

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 dan 13.00-17.00