Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Kroasia

Jehovini svjedoci

Štrokinec 28

HR-10090 ZAGREB-SUSEDGRAD

KROASIA

+385 1-37-95-001

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00