Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Kosta Rika

ASOCIACION DE TESTIGOS DE JEHOVA

Apartado 187-3006

40104 BARREAL DE HEREDIA

KOSTA RIKA

+506 2208-5700

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00