Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Korea

Watch Tower Bible and Tract Society of Korea

Pyeongtaek P.O. Box, 33, Pyeongtaek-si,

Gyeonggi-do, (17895)

REPUBLIK KOREA

+82 31-690-0033

+82 31-690-0055 (Katrangan media)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00