Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Kongo (Kinshasa)

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 634

LIMETE

KINSHASA

KONGO (KINSHASA)

+243 81-555-1000

+243 99-818-9791

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.30-12.00 lan 13.00-16.45