Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Kenya

International Bible Students Association

PO Box 21290

NAIROBI

00505

KENYA

+254 20-387-3211

+254 20-387-3212

+254 20-387-3213

+254 722-209-647 (Katrangan media)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00