Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Kazakstan

PO Box 198

ALMATY, 050000

KAZAKSTAN

+7 727-232-36-62

+7 727-226-30-42

+7 777-223-19-89 (HP)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00