Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Kanada

Watch Tower Bible and Tract Society of Canada

PO Box 4100

GEORGETOWN ON L7G 4Y4

KANADA

+1 905-873-4100

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00