Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Kaledonia Baru

Association Les Témoins de Jéhovah

BP 1741

98874 PONT DES FRANÇAIS

KALEDONIA BARU

+687 43-75-00

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 lan 13.00-17.00