Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Israel

Watchtower Association of Israel, RA

Shefer 23

6516604, Tel Aviv

ISRAEL

+972 3-5164039

+972 54-5681911 (Katrangan media)

Jam Kerja

Minggu-Kemis

08.00-17.00