Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Inggris

Watch Tower

The Ridgeway

LONDON

NW7 1RN

INGGRIS

+44 20-8906-2211

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00