Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Honduras

Congregación Cristiana de los Testigos de Jehová, A.R.

Apartado 147

11102 TEGUCIGALPA

HONDURAS

+504 2405-1360

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00