Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Guatemala

Asociación de los Testigos de Jehová

Apartado 711

01901-GUATEMALA

GUATEMALA

+502 2429-0500

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00