Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Finlandia

Jehovan todistajat

PO Box 68

FI-01301 VANTAA

FINLANDIA

+358 9-825-885

+358 9-825-88210 (Katrangan media)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00