Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Etiopia

Yeyihowa Misikiroch

PO Box 5522

ADDIS ABABA

ETIOPIA

+251 11-660-3611

+251 91-121-3489 (HP)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00