Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Cile

Asociación Cristiana Testigos de Jehová

Casilla 267

PUENTE ALTO

CILE

+56 2-2428-2600

+56 2-2428-2609 (Faks)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 lan 13.00-17.00