Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Cad

Association Les Témoins de Jéhovah

Quartier Moursal

B.P. 615

N’DJAMENA

CAD

+235 90 20 86 76

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.30-16.30