Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Burundi

Témoins de Jéhovah

BP 2150

BUJUMBURA

BURUNDI

+257 2224-1110

+257 2224-5564

+257 2224-8112

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00