Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Bulgaria

Jehovah’s Witnesses Bulgaria

PO Box 424

1618 SOFIA

BULGARIA

+359 2-9559-590

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 dan 13.00-17.00