Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Belarus

Jehovah’s Witnesses

PO Box 9

220030 MINSK

BELARUS

+375 17-292-93-78

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00