Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Australia

Watchtower Bible and Tract Society of Australia

PO Box 280

INGLEBURN NSW 1890

AUSTRALIA

+61 2-9829-5600

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00