Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Armenia

Christian Religious Organization of Jehovah’s Witnesses in the Republic of Armenia

PO Box 75

0010 YEREVAN

ARMENIA

jw-inform@am.jw.org

+374 10-275752

+374 10-274544

+374 10-274654

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00