Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Argentina

Asociación de los Testigos de Jehová

Casilla 83 (Suc 27B)

1427WAB CDAD. AUT. DE BUENOS AIRES

ARGENTINA

+54 11-3220-5900

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-12.00 lan 13.00-17.00