Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Angola

Associação das Testemunhas de Jeová

Caixa Postal 6877

LUANDA

ANGOLA

+244 923-166-760

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00