Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Afrika Selatan

Watch Tower Bible and Tract Society

Private Bag X2067

KRUGERSDORP

1740

AFRIKA SELATAN

+27 11-761-1000

Jam Kerja

Senèn-Jumat

07.45-16.45