Langsung mlebu

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Ukraina

Religious Center of Jehovah’s Witnesses in Ukraine

PO Box 955

79491 LVIV - BRIUKHOVYCHI

UKRAINA

+38 032-240-9200

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.00-17.00.