Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Ayo Sesambungan

Seksi-Seksi Yéhuwah seneng mbantu wong-wong sing péngin sinau Alkitab utawa péngin ngerti gawéané Seksi-Seksi Yéhuwah sakdonya. Pilihen salah siji saka cara-cara sing bisa digunakaké kanggo sesambungan karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing dhaérah panjenengan.

Spanyol

Testigos Cristianos de Jehová

Ctra. M-108 Torrejón-Ajalvir, km. 5

28864 AJALVIR (MADRID)

SPANYOL

+34 918-879-700

+34 918-879-770 (Katrangan media)

Jam Kerja

Senèn-Jumat

08.30-17.40