Gawéan Penerbitané Seksi-Seksi Yéhuwah

GAWÉAN PENERBITAN

”Luwih Apik saka Film”

Piyé tanggepané hadirin marang video ing kebaktiané Seksi-Seksi Yéhuwah? Piyé carané video-video iki digawé ing akèh basa?

GAWÉAN PENERBITAN

”Luwih Apik saka Film”

Piyé tanggepané hadirin marang video ing kebaktiané Seksi-Seksi Yéhuwah? Piyé carané video-video iki digawé ing akèh basa?

Nerjemahké Wacan Alkitab ing Basa Isyarat Quebec

Apa sebabé kudu nerjemahké ing Basa Isyarat Quebec?

Ngirim Publikasi Ing Kongo

Seksi-Seksi Yéhuwah nggawé upaya sing nggumunaké kanggo ngirim Alkitab lan wacan Alkitab saben sasi menyang wong-wong ing Republik Demokratik Kongo.

Vidhéo sing Nggawé Ati Seneng

Seksi-Seksi Yéhuwah nggawé sèri vidhéo animasi kanggo mulang bocah-bocah ing bab moral lan rohani. Piyé tanggepané wong-wong?

Vidhéo ing Atusan Basa

Vidhéo Ana Acara Apa Waé ing Balé Ibadah? ana ing kira-kira 400 basa, lan vidhéo Apa Sebabé Perlu Sinau Alkitab? ing luwih saka 550 basa. Tontonen ing basa panjenengan dhéwé.

Nyukupi Kebutuhan Sakdonya

Deloken percétakan ing Jepang sing nyedhiyakaké Alkitab kanggo kebutuhan sakdonya.

Vidhéo: Warta Penting—Wiwit Taun 1879

Deloken vidhéo sing nduduhaké tampilané majalah sing paling akèh dibagèkaké wiwit mbiyèn nganti saiki.