Proyèk Pembangunan

PROYÈK PEMBANGUNAN

Album Foto Inggris 3 (September 2016 Februari 2017)

Pembangunan kantor cabangé Seksi-Seksi Yéhuwah ing Inggris saya maju.

PROYÈK PEMBANGUNAN

Album Foto Inggris 3 (September 2016 Februari 2017)

Pembangunan kantor cabangé Seksi-Seksi Yéhuwah ing Inggris saya maju.

Album Foto Warwick 7 (September 2016 — Februari 2017)

Kabèh bangunan ing kompleks Warwick saiki wis digunakké. Ing Gedung Kantor lan Perlengkapan, ana luwih saka 250 wong sing kerjasama ngrancang telu museum nganti museum kuwi dadi.

Album Foto Inggris 2 (September 2015 – Agustus 2016)

Para rélawan Seksi-Seksi Yéhuwah lan para kontraktor mulai nyiapké lokasi kantor cabang lan lokasi persiapan proyèk kanggo proyèk pembangunan sing gedhé.

Njaga Cagar Alam ing Chelmsford

Seksi-Seksi Yéhuwah ing Inggris wis mulai mbangun kantor cabang sing anyar cedhak Chelmsford. Apa sing diupayakaké Seksi-Seksi Yéhuwah kanggo njaga cagar alam ing kono?

Album Foto Wallkill 2 (November 2014 – November 2015)

Seksi-Seksi Yéhuwah mbangun lan ndandani kantoré sing ana ing Wallkill, New York. Proyèk iki wis rampung tanggal 30 November 2015.

Album Foto Warwick 6 (Maret – Agustus 2016)

Kagiyatan sing ditindakaké pirang-pirang sasi sakdurungé rampungé proyèk pembangunan kantor pusaté Seksi-Seksi Yéhuwah ing Warwick, New York.

Surat saka Sing Nyéwakaké Omah

Piyé perasaané wong sing omahé diséwa Seksi-Seksi Yéhuwah?

Nyambut Gawé Bareng Seksi-Seksi Yéhuwah ing Warwick, New York

Apa kandhané wong-wong sing kerja saka perusahaan liya lan sopir bis sing mèlu nyambut gawé bareng karo Seksi-Seksi Yéhuwah ing proyèk Warwick?

Balé Ibadah kanggo Sakyuta Seksi Yéhuwah

Wiwit taun 1999, wis ana luwih saka 5.000 Balé Ibadah Seksi-Seksi Yéhuwah sing dibangun ing Meksiko lan pitung negara ing Amerika Tengah. Apa sebabé wong sing dudu Seksi Yéhuwah péngin ndelok Balé Ibadah anyar ing dhaérahé?

Vidhéo Klip: Rencana Pindhahané Kantor Pusat Seksi-Seksi Yéhuwah

Deloken wilayah ing Warwick, New York sing bakal dadi kantor pusaté Seksi-Seksi Yéhuwah.