Vidhéo kanggo Nginjil

Vidhéo sing dirancang kanggo ngajak rembugan bab Alkitab.

Katrangan Keluarga Panjenengan Isa Ayem Tentrem

Keluarga ngadhepi akèh tantangan. Alkitab ngandhani carané bèn keluarga isa ayem tentrem.

Apa Panjenengan Péngin Ngerti Kabar Apik?

Alkitab nerangké bab kahanan sing luwih apik kaya sing dikandhakké Yésaya 52:7. Kabar apik iki mbantu keluarga panjenengan dadi tentrem, nduwé kanca sejati, lan nduwé pikiran sing ayem.

Apa Wong Mati Isa Urip manèh?

Alkitab janji, ing bumi iki, awaké dhéwé bakal isa ketemu manèh karo wong sing ditresnani sing wis mati.

Seksi-Seksi Yéhuwah Kuwi Sapa?

Akèh wong péngin ngerti bab Seksi-Seksi Yéhuwah. Golèka katrangan langsung saka sumberé.