Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Buku Maléakhi

Katrangan Buku Maléakhi

Buku iki buku terakhir ing Kitab-Kitab Ibrani. Isiné ramalan sing nerangké soal katresnan, welas asih, lan pathokané Yéhuwah sing terus padha.