Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Buku Yokanan

Katrangan Buku Yokanan

Buku Yokanan nyritakké katresnané Gusti Allah.