Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Buku Néhémya

Katrangan Buku Néhémya

Gatèkna katrangan bab buku Néhémya, sejarah mbangun menèh Yérusalèm sakwisé bangsa Israèl metu seka Babil.