Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Buku Matéus

Katrangan Buku Matéus

Golèka katrangan bab Buku Matéus, Injil sing kapisan saka patang Injil liyané.