Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan Buku Dhanièl

Katrangan Buku Dhanièl

Gatèkna katrangan buku Dhanièl. Buku Dhanièl isiné ramalan sing nerangké urutané pamréntahan sing nguwasani donya, dimulai saka jaman Babil, dina-dina wekasan, nganti Kratoné Gusti Allah mréntah.