Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Katrangan buku Amos

Katrangan buku Amos

Katrangan buku Amos, buku sing isiné ramalan paukuman kanggo wong-wong sing mentingké bandha lan ramalan bab Pamréntahané Yésus.