Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Yéhuwah Bakal Mbantu Kowé

Yéhuwah Bakal Mbantu Kowé

Ing video iki, gatèkna ayat Alkitab isa mbantu Grayson ngerti nèk ra perlu dadi sampurna dhisik kanggo nyenengaké Gusti Allah.