Ngarep-arep Apa sing Ora Kétok

Sétan ngupaya bèn awaké dhéwé ora setya marang Gusti Allah lan nyebabké awaké dhéwé ora nduwé pengarep-arep manèh. Piyé bèn tetep setya lan terus seimbang?

Ngarep-arep Apa sing Ora Kétok—Pambuka

Keluarga jaman saiki sing ngadhepi masalah padha kaya Ayub ing Alkitab. Ujian imané awaké dhéwé, kaya keluarga kuwi, isa diatasi nganggo bantuané Yéhuwah.

Ngarep-arep Apa sing Ora Kétok

Vidhéo sing apik iki bakal mbantu panjenengan nduwèni tékad kanggo tetep setya lan nduwé pangarep-arep saka Gusti Allah.