Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

PELAJARAN 8

Perumpamaan sing Cocog

Perumpamaan sing Cocog

Kaya Yésus, piyé carané njenengan isa nggunakké perumpamaan sing cocog?