Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

PELAJARAN 7

Bener lan Isa Dipercaya

Bener lan Isa Dipercaya

Piyé carané bèn njenengan isa mènèhi katrangan sing bener?