Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Pitakonané Cah Enom​—Apa Cita-Citaku?

Kabèh cah enom kudu mikirké,’Apa cita-citaku?’ Pikiren tenanan apa cita-citamu wektu nonton pengalamané Andre, cah enom sing kudu nggawé keputusan penting. Endi sing dipilih? Pilihan endi sing nggawé dhèwèké seneng? Ing kéné uga ana wawancara cah-cah enom saka bangsa béda-béda sing mbantu cah-cah enom liyané nggawé keputusan sing bener.