Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

Anak sing Ilang Akhiré Bali

Ana cah enom sing kekancan karo wong-wong sing kelakuané ora cocog karo pathokané Alkitab. Uripé saya suwé dadi saya ora nggenah. Piyé tanggepané keluargané? Video iki nyritakké bahaya sing diadhepi cah-cah enom jaman saiki. Apa manfaaté kanggo awaké dhéwé?