Langsung mlebu

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

”Dhuh Yéhuwah, . . . Aku Percaya Panjenengan”

”Dhuh Yéhuwah, . . . Aku Percaya Panjenengan”

Deloken piyé iman lan kasetyané Hizkia isa mbantu dhèwèké nggawé keputusan senajan akèh tantangan, lan piyé tumindaké kuwi isa dadi tuladha kanggo kabèh rakyaté lan wong-wong sing nyembah Yéhuwah.