Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 99

Akèh Banget Sedulurku

Milih Rekaman Audio
Akèh Banget Sedulurku
NDELENG

(Wahyu 7:9, 10)

  1. 1. Akèh banget sedulurku,

    Saklumahing bumi,

    Kabèh Seksi Yéhuwah,

    Sing setya ngabekti.

    Saya akèh cacahé,

    Dadi bangsa gedhé,

    Saka kabèh bangsa lan basa,

    Ngluhur’ké Yéhuwah.

  2. 2. Akèh banget sedulurku,

    Saklumahing bumi,

    Terus mempeng ngumum’ké

    Kabar sing nylamet’ké.

    Yésus terus nguwat’ké

    Sing setya martak’ké,

    Senajan akèh tantangané,

    ’Ra cilik atiné.

  3. 3. Akèh banget sedulurku,

    Saklumahing bumi,

    Saben dina ngabekti,

    Huwah sing ngayomi.

    Kabèh semangat ngabdi,

    Nyeneng’ké Yah Gusti,

    Lan martak’ké Injil sejati

    Bab Kratoné Gusti.

(Wacanen uga Yé. 52:7; Mat. 11:29; Why. 7:15.)