Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 96

Sabdané Gusti sing Aji

Milih Rekaman Audio
Sabdané Gusti sing Aji
NDELENG

(Wulang Bebasan 2:1)

  1. 1. Allah Yéhuwah wis paring roh suci,

    Kanggo abdiné sing ditresnani.

    Wong-wong kuwi nulis Sabdané Gusti;

    Sing isiné nggawé bungah ati.

    Ana kabar apik ing Kitab Suci,

    Kanggo wong-wong sing nresnani Gusti,

    Sarta pangarep-arep sing sejati;

    Sabdané Gusti nyeneng’ké ati.

  2. 2. Padha nulis bab Yéhuwah sing nggawé,

    Jagat iki lan kabèh isiné.

    Dicritak’ké bab kepriyé mauné,

    Dosa, pati, lan apa sebabé.

    Ana malaékat sing nantang Allahé,

    Ora setya lan dadi mungsuhé.

    Sengsara sarta susah akibaté;

    Nanging Yéhuwah ’ra meneng waé.

  3.  3. Bungah rasané merga wis wektuné

    Kratoné madeg, Yésus Rajané.

    Saiki wis wektuné ’nggo martak’ké

    Injil bab Kratoné lan berkahé.

    Kabèh wong isa ngertèni kersané,

    Lan éntuk piwulang sing nyeneng’ké.

    Maca Sabdané nguwat’ké imané;

    Isa tentrem lan ayem atiné.