Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 91

Upaya lan Tresnaku

Milih Rekaman Audio
Upaya lan Tresnaku
NDELENG

(Jabur 127:1)

  1. 1. Saiki wis wektuné,

    Saka ati tak atur’ké;

    Kaurmatan gedhé kanggoku,

    Maturnuwunku.

    Upaya lan tresnaku,

    Sarta berkah, dhukungan-Mu,

    Wis madeg bangunan, sing nyandhang

    Asma suci-Mu.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, iki kaurmatan

    Mbangun Balé Ibadah-Mu.

    Aku péngin terus ngabekti, saklawasé,

    Ngluhur’ké asma suci-Mu.

  2. 2. Bungah ati rasané;

    Éntuk kanca sing sejati.

    Ora bakal lali, saiki,

    Lan saklawasé.

    Tak rasak’ké berkah-Mu;

    Kerja bareng sedulurku,

    Lan isa ngluhur’ké asma-Mu;

    Maturnuwunku.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, iki kaurmatan

    Mbangun Balé Ibadah-Mu.

    Aku péngin terus ngabekti, saklawasé,

    Ngluhur’ké asma suci-Mu.

(Wacanen uga Ms. 116:1; 147:1; Rm. 15:6.)