Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 79

Tulungana sing Sinau Bèn Isa Setya

Milih Rekaman Audio
Tulungana sing Sinau Bèn Isa Setya
NDELENG

(Matius 28:19, 20)

  1. 1. Senengé rasané atiku,

    Mbantu wong-wong sinau.

    Bèn manut tuntunané Allah,

    Dadi kancané Huwah.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, mirengna aku:

    Sing sinau t’rus dijaga.

    Lantaran asmané Yésus, panyuwunku:

    Sing sinau isa setya.

  2. 2. Aku t’rus ndonga saben dina,

    Bèn padha tetep setya;

    Senajan akèh tantangané,

    Tetep kuwat imané.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, mirengna aku:

    Sing sinau t’rus dijaga.

    Lantaran asmané Yésus, panyuwunku:

    Sing sinau isa setya.

  3. 3. Bèn padha isa t’rus ngendel’ké

    Yéhuwah lan Putrané.

    Setya lan manut tuntunané,

    Lan urip saklawasé.

    (REFREIN)

    Yéhuwah, mirengna aku:

    Sing sinau t’rus dijaga.

    Lantaran asmané Yésus, panyuwunku:

    Sing sinau isa setya.