Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 73

Tulungi Aku Bèn Kendel

Milih Rekaman Audio
Tulungi Aku Bèn Kendel
NDELENG

(Kisah Para Rasul 4:29)

  1. 1. Wektu martak’ké asma-Mu,

    Lan ngumum’ké Kraton-Mu,

    Akèh sing mungsuhi aku,

    Lan uga ngécé aku.

    Ora dadi wediku;

    Merga Yéhuwah Allahku.

    Dhuh, nyuwun paringana roh-Mu;

    Bapa mirengna dongaku.

    (REFREIN)

    Mung Huwah sing isa mbantu;

    Bèn aku ora wedi.

    Wektu martak’ké Sabda-Mu

    Supaya wong-wong ngerti.

    Armagédhon wis mèh teka;

    Wis cedhak banget saiki.

    Tulungi aku supaya,

    Ora wedi.

  2.  2. Pas teka rasa wediku,

    Yah dadi percayaku.

    S’najan aku saka lebu;

    Yah bakal terus mbantu.

    Muga Yéhuwah pirsa

    Wong-wong sing njahati aku.

    Bantu aku bèn terus isa

    Kendel martak’ké asma-Mu.

    (REFREIN)

    Mung Huwah sing isa mbantu;

    Bèn aku ora wedi.

    Wektu martak’ké Sabda-Mu

    Supaya wong-wong ngerti.

    Armagédhon wis mèh teka;

    Wis cedhak banget saiki.

    Tulungi aku supaya,

    Ora wedi.

(Wacanen uga 1 Tés. 2:2; Ibr. 10:35.)