Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 71

Prajurité Yéhuwah

Milih Rekaman Audio
Prajurité Yéhuwah
NDELENG

(Yoèl 2:7)

  1. 1. Prajurité Yéhuwah;

    Muridé Yésus.

    Bebarengan ngabekti,

    Ngluhuraké Gusti.

    S’najan ditentang Sétan

    Akèh godhaan;

    Tetep setya ngabdi,

    Lan ora wedi.

    (REFREIN)

    Prajurité Yéhuwah;

    Muridé Yésus.

    Bungah t’rus ngumum’ké,

    Injil Kratoné.

  2. 2. Kabèh umaté Huwah

    Mempeng martak’ké.

    Nggolèk sing tulus ati,

    Lan sing cilik ati.

    Nggatèk’ké lan nresnani,

    T’rus diparani;

    Bèn mèlu ngabekti,

    Ngluhur’ké Gusti.

    (REFREIN)

    Prajurité Yéhuwah;

    Muridé Yésus.

    Bungah t’rus ngumum’ké,

    Injil Kratoné.

  3.  3. Prajurité Yéhuwah;

    Muridé Yésus,

    Tetep teguh lan kukuh,

    T’rus mbéla Injilé.

    Kanthi tulusing ati,

    Lan ngati-ati;

    Pas ana bebaya,

    Tetep waspada.

    (REFREIN)

    Prajurité Yéhuwah;

    Muridé Yésus.

    Bungah t’rus ngumum’ké,

    Injil Kratoné.