Langsung mlebu

Lunga menyang daftar isi

Seksi-Seksi Yéhuwah

Pilih basa Jawa

 LAGU 69

Ayo Terus Martakké Injil bab Kratoné

Milih Rekaman Audio
Ayo Terus Martakké Injil bab Kratoné
NDELENG

(2 Timotius 4:5)

  1. 1. Ayo terus martak’ké Injil

    Ing saklumahing bumi.

    Merga nresnani wong-wong kabèh,

    Seneng mbantu bèn ngerti.

    Iki kaurmatan sing gedhé;

    Seneng martak’ké Sabdané.

    Ayo padha mempeng ngumum’ké;

    Ngluhur’ké asma suciné.

    (REFREIN)

    Ayo kabèh terus martak’ké,

    ngumum’ké Kratoné.

    Tanpa wedi dadi abdiné,

    nindak’ké kersané.

  2. 2. Kabèh muridé Yésus Kristus,

    Sing enom lan sing tuwa,

    Terus setya lan mempeng ngabdi,

    Lila sarta ngabekti.

    Semangat nindak’ké kersané;

    Martak’ké Injil Kratoné;

    Kanthi setya lan tanpa wedi;

    Terus dikuwat’ké Gusti.

    (REFREIN)

    Ayo kabèh terus martak’ké,

    ngumum’ké Kratoné.

    Tanpa wedi dadi abdiné,

    nindak’ké kersané.

(Wacanen uga Ms. 23:4; Kis. 4:29, 31; 1 Ptr. 2:21.)